LudiPopust logo

Motel Mig, Banja Luka. Jedno ili dva noćenja za dvije osobe

Idealna lokacija, opuštajuća atmosfera, prijatan ambijent...

Vrijednost

80.00 KM

Popust

44%

Ušteda

35.05 KM

44.95 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Prodanih kupona: 4
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija:
  1. Jedno noćenje za 2 osobe 44.95KM
  2. Dva noćenja za dvoje 74.95KM
  • Opcije i cijene pogledajte klikom na KUPI

  • Obavezna provjera smještajne raspoloživosti

  • U ponudu je još uključeno:
  1. Parking
  2. Internet
  • Svaka soba posjeduje svoje kupatilo, tv i klima uređaj

  • Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

  • Iskoristivost kupona je do 29.12.2022. 

  • Boravišna taksa iznosi 2 KM/osoba/noć

  • Eventualna doplata za dodatni krevet iznosi 25 KM/noć

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Sve (eventualne) doplate se vrše u hotelu

  • Check in 14.00h, check out do 12.00h

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Kako preuzeti kupon pogledajte OVDJE

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Iz godine u godinu Banjaluka očarava posjetioce svojim ljepotama...

Ovaj grad morate posjetiti bar jednom u životu!

Za smještaj ne brinite - Motel Mig.

Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
Eventualna doplata za dodatni krevet iznosi 25 KM/noć

MOTEL MIG

Na južnom ulazu u grad, u blizini centra svoje mjesto pronašao je motel Mig, a u njemu smještaj brojni turisti koji posjećuju Banjaluku. Motel se nalazi u mirnom dijelu grada, u blizini jedne od glavnih i najuređenijih gradskih plaža na Vrbasu. 

Svi turisti koji su za prenoćište izabrali motel Mig, ostali su oduševljeni blizinom prirodnih atrakcija. Tu se pored gradske plaže poznate kao plaža kod “Zelenog mosta” izdvajaju i Toplice i Banj brdo. Toplice predstavljaju izvor tople vode sa prirodnim bazenima, smještene na obalama Vrbasa, pa tu možete uživati u spoju tople i hladne vode. 

Banj brdo je poznato banjalučko šetalište, koje je veliki izvor kiseonika i predstavlja pluća grada. Šumske staze čine da zaboravite da ste od grada udaljeni svega par kilometara. Tvrđavu Kastel, legendu o banjalučkoj ljepotici Safikadi i ostalu ponudu u centru grada, možete jednostavno i brzo pronaći, ako krenete lijevo od motela, jer je motel od toga udaljen oko 10 minuta pješke. 

Motel raspolaže sa 15 soba (za jednu, dvije, tri ili četiri osobe) opremljenih kupatilom,wi-fi, klima uređajem, televizorom. Osim soba tu su i 3 apartmana sa hidromasažnim kadama. Svi smještajni kapaciteti se ističu po čistoći, a većina ih ima terasu. U sklopu motela nalazi se i kafić, u kojem možete uživati u jutarnjoj kafi, ili večernjem odmoru. Ono što je bitno istaći jeste da motel ima i svoj parking, te vlastitog noćnog čuvara i video nadzor, a recepcija je dostupna gostima 24 sata. 

Takođe, u sklopu motela nalazi se taksi služba, frizerski i kozmetički salon, autopraona za samouslužno pranje auta. Ljubazno osoblje, spremno za pomoć Bilo da prvi put dolazite u Banjaluku i niste sigurni gdje se koja turistička atrakcija nalazi, osoblje ovog motela, vrlo rado će vam izaći u susret da vas informiše i usmjeri. Ako ste već bili u našem gradu, a zatrebaju vam neki drugi savjeti, ljubazno ćete dobiti pomoć osoblja.

MOTEL MIG
Filipa Macure 23
Banja Luka

065/243-080

email: motelmig@blic.net

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263951
UKUPNA UŠTEDA:
11306170.94 KM