LudiPopust logo

Kamp HIGHLANDER - RAFTING na TARI + 2 noćenja u Bungalovima + Takse + Kompletna oprema Za Rafting...

Izaberite aktivan odmor – krenite na rafting u kanjon Tare i doživite nezaboravnu avanturu sa Highlander timom!

Vrijednost

185.00 KM

Popust

41%

Ušteda

76 KM

109.00 KM
Prodanih kupona: 3
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje (za jednu osobu):
  1. Dva noćenja u drvenim standardnim bungalovima
  2. Rafting na Tari
  3. Kompletnu rafting opremu (neopremsko odijelo i obuća u Vašoj veličini, sigurnosni prsluk, kaciga i veslo)
  4. Taksu za rafting
  5. Boravišnu taksu
  6. Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana (od kampa do polazne tačke za rafting)
  7. Licencirani skiperi za divlje rijeke
  8. Besplatan parking za vaša vozila
  • Mogućnost plaćanja na rate/kredit - uslove pogledajte OVDJE
  • Prevoz nije uključen u ponudu

  • Naš prijedlog za prevoz: sa kuponom Ludog Popusta ostvarujete 30% popusta na iznajmljivanje Opel Vivaro kombija (zavisno o trenutnoj dostupnosti vozila). Više pogledajte OVDJE

  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

  • Kuponi se mogu iskoristiti od 01.04. do 30.09.2022.

  • Eventualne doplate za obroke:
  1. Doručak 8 EUR/osoba
  2. Ručak 15 EUR/osoba
  3. Večera 12 EUR/osoba
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Kuponi važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana unaprijed (zavisno o trenutnoj raspoloživosti)

  • Čamac je kapaciteta od 6 do 8 osoba (ukoliko nemate društvo od 6 osoba, moguće je kombinovati grupe)

  • Maloljetne osobe ne mogu pristupiti raftingu bez prisustva roditelja

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Informacije i rezervacije na email rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111

  • Obavezna potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na:
  1. Emil: info@highlandertim.com
  2. Telefone: 00387/65/475-201
  • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti

  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 4 dana ranije

  • Kupljeni kuponi se ne mogu stornirati

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Kanjon Tare je najdublja i najoštrija riječna dolina u Evropi, druga po veličini u svijetu, nakon Kolorada u SAD-u. Plovna je cijelom svojom dužinom i pitka cijelim svojim tokom, a već četiri decenije njeno riječno korito proglašeno je  „Svjetskom baštinom prirodnih dobara UNESCO-a”. Zato ovo ljeto ne propustite našu ponudu.


Izaberite RAFTING NA TARI SA HIGHLANDER TIMOM i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još ljepših uspomena. Bogatstvo koje nema cijenu.

Rezervišite svoje mjesto u čamcu po ovoj nevjerovatnoj cijeni.

​Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
Maloljetne osobe ne mogu pristupiti raftingu i bez prisustva roditelja
Eventualno korištenje kupona vikendom potrebno je najaviti minimalno 7 dana ranije


​1. DAN:

Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov, ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku. Koordinate kampa su: N: 43.362051; E: 18.807748.

2. DAN:
Nakon što gosti kampa završe doručak koji možete i vi poručiti ukoliko želite (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN:
Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vrijeme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelijepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamjenite svježim vazduhom i jutarnjom rosom. Vrijeme je da uživate u miru i tišini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvjezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte.

Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžment Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dvije grupe – prije podne i poslije podne.

KAMP HIGHLANDER

​Kamp Highlander je udaljen 20km od Foče i na svega 5km od graničnog prelaza, Šćepan Polja, između BiH i Crne Gore. Okružen je grabovom šumom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji na desnoj strani rijeke Drine. Smještajni kapacitet kampa je 70 ležajeva sa krevetima koji imaju dušeke i čistu posteljinu. Bungalovi su drveni za dve, tri, četiri ili pet osoba, dok su male kućice, popularno nazvane torarice za jednu ili dve osobe (čitaj: zaljubljene).

Kamp ima struju, bežični internet (WiFi), zajedničke tuš kabine, toalete, toplu i hladnu pijaću vodu. Restoran ima u ponudi domaću/tradicionalnu kuhinju u kome svaki gost dobija svoj obrok prema plaćenom aranžmanu, a za putnike namernike moguće je spremiti hranu po želji i cenama koje važe za sve goste.

Destinacija na kojoj se nalazi kamp Highlander je idealna za rafting, planinarenje, biciklizam ili pecanje. Polazna je tačka za obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“ i Nacionalnog parka „Durmitor“. Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioč, Zelengora, samo su neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i jezera Zelengore, tačnije devet jezera kao i Prašuma Perućica i vodopad Skakavac visine 73m. Najkraće rečeno predjeli od kojih zastaje dah. Čuda prirode kojima se vrijedi ponovo vratiti.

Lokacija je odlično povezana drumskim saobraćajem sa svim važnijim turističkim gradovima Bosne, crnogorskim i hrvatskim primorjem kao što su: Budva, Herceg Novi, Kotor, Dubrovnik, Trebinje, Sarajevo, Mostar, Višegrad i Žabljak. Ako živite u nekoj od ovih ex yu republika ili ste samo na proputovanju ovim destinacijama, a volite prirodu i ekstremni i avanturistički turizam, preporučujemo vam kamp Higlander. To je kamp u kome vas čeka potpuni odmor u tišini prirode i žubor rijek uz domaću hranu koju ćete dugo pamtiti. Domaći hljeb, teletina i jagnjetina ispod sača, domaća pršuta, kajmak, sir, vrući uštipci, med samo su neki od specijaliteta koji su u ponudi, a ako želite sami da spremate svoju hranu biće vam i to omogućeno u našem kampu.

KAMP HIGHLANDER
Bastasi bb, 73300 Foča
Regija

00387/65/475-201

https://highlandertim.com/

email: info@highlandertim.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263920
UKUPNA UŠTEDA:
11304823.34 KM