LudiPopust logo

ETNO SELO ČARDACI - Vitez! Noćenje sa doručkom za dvije osobe + 50% popusta na dvije ulaznice za SPA centar

Prirodna oaza podređena čovjeku i odmoru! Uživajte!!!

Super cijena!

85.00 KM
Prodanih kupona: 7
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​Ponuda uključuje:
  1. Noćenje sa doručkom za 2 osobe
  2. Parking
  3. Internet
  4. Boravišnu taksu
  5. Korištenje fitness centra
  6. Djete do 4 godine gratis (spava sa roditeljima u krevetu)
  7. 50% popusta na dvije ulaznice za SPA centar (25KM umjesto 50KM)
  • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE

  • Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

  • Prevoz nije uračunat u cijenu

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah

  • Iskoristivost kupona je do 10.02.2022.

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Za duži boravak spojite više kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Check in od 14.00h, check out do 12.00h

  • Informacije i rezervacije na email rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111

  • Obavezna potvrda rezervacije (uz broj kupona ili VIP kartice) na 030/718-718 ili info@cardaci.ba

  • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti

  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao u skladu s pravilima o otkazu rezervacije Etno sela Čardaci te ukoliko korisnik nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Etno selo Čardaci...


Mjesto kojem ćete se ponovo vratiti zbog komfora, gastronomske ponude, vrhunske usluge i ugodne domaće atmosfere.

Uživajte!!!

​Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
​Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao u skladu s pravilima o otkazu rezervacije Etno sela Čardaci te ukoliko korisnik nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti

ETNO SELO ČARDACI

Turističko naselje ČARDACI je hotelsko-turistički kompleks kategoriziran sa 4*. Nalazimo se u srcu Bosne, u Vitezu, u jedinstvenom okruženju na obali rijeke Lašve, a u neposrednoj blizini prometnice Zenica – Travnik. Prednosti naše lokacije su s jedne strane dobra prometna povezanost sa Zenicom, Travnikom i Sarajevom, a s druge pak strane mir i izdvojenost. 

S pažnjom uređenih 60 smještajnih jedinica sa oko 150 ležajeva, opremljenih u skladu sa svim standardima visoke kategorije, priuštit će bajkovit odmor svakom gostu. Sve smještajne jedinice građene su prirodnim materijalima, po uzoru na bosanske kuće s posebnim naglaskom na detalje koji gostu pružaju doživaljaj toplog obiteljskog ugođaja. Ulaskom u svaku smještajnu jedinicu postaje vam jasno kako tu ništa nije slučajno, a u isto vrijeme tako prirodno sve stoji na svome mjestu. 

Tražite posebno i unikatno mjesto za organiziranje poslovnog događaja ili druženja? Od planiranja događanja i  dočeka vaših gostiju, do organiziranja pauza za kavu i zakuske, naše osoblje vam je na usluzi kako bi vas pratilo na svakome koraku osiguravajući najvišu razinu usluge za sve sudionike i partnere. 

SPA CENTAR je svojevrsna oaza mira i relaksacije gdje se gosti mogu na prirodan način opustiti i regenerirati u sadržajima koji uključuju Spa oazu (finska i turska sauna, ledena soba, hidromasažni bazen, jacuzzi, relax zona), rekreativne bazene za plivanje, veliki izbor masaža kao i posebno kreiranih rituala i tretmana za njegu lica i tijela, te slane pećine atraktivno dizajnirane i potpuno obložene himalajskom i kamenom solju, u kojima posjetitelji mogu iskusiti dobrobiti haloterapije. Stručno i uvijek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savjete o korištenju sadržaja Spa centra učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

U središtu naselja smješten je Mačkov trg, a na trgu – Pivnica KOD CRNOG MAČKA – omiljeno mjesto svih generacija na kojem uvijek vlada ugodna i opuštena atmosfera. 
*** Na drugoj obali rijeke Lašve, smješten na jedinstvenoj lokaciji, Restoran KOD MLINA na inventivan je način uklopljen u prirodu. Dizajn interijera odlikuju udobnost, etno motivi, prirodni materijali i topla domaćinska atmosfera, a s prostrane terase pogled se pruža na jezero, rijeku i potočiće zbog kojih se druženje uz ručak, večeru ili šalicu kave pretvara u nesvakidašnje i opuštajuće iskustvo. Ovo gastronomsko utočište u ponudi ima raskošni izbor pomno pripremljenih jela spravljenih od najsvježijih namirnica, a iz ponude se posebno izdvajaju specijaliteti pripravljeni od riječne ribe iz domaćeg uzgoja.

Fitness centar PLAVI MAČAK koji obuhvaća prostor od 900m² a unutar kojega se nalaze tri sale za vježbanje sa više od 50 različitih sprava te mnoštvom popratnih rekvizita za vježbanje i Health Bar, također je dio turističkog naselja ČARDACI. 

Spoj prirode, organičke arhitekture, bosanskog gostoprimstva u kombinaciji sa poslovnom,  gastronomskom i rekreativnom ponudom čini Turističko naselje ČARDACI idealnom destinacijom za odmor ili poslovno druženje. Bilo da ste u poslovnoj posjeti ili zbog hedonizma, koji se ovdje međusobno ne isključuju, nešto posebno zadržat će vas ovdje dan-dva ako ne i duže. Naime, ljubav i pažnja koja je posvećena svakom detalju, od tople dobrodošlice do osjećaja da ste „kod kuće“ navest će vas da se začudite nad ljepotom Bosne i zagledate u nju kao mjesto koje brine za vas i u kojem vi brinete za sebe.

ETNO SELO ČARDACI
Poslovni centar 96, Zona II, 72250 Vitez
Regija

00387/30/718-718

http://www.cardaci.ba/

email: info@cardaci.ba

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263923
UKUPNA UŠTEDA:
11304913.44 KM