LudiPopust logo

Dubrovnik, Hotel Lero**** 2 noćenja sa polupansionom za dvoje

Kreirajte nezaboravne uspomene u gradu prebogate kulture i istorije. Obavezna doplata na licu mjesta 1062.50HRK

Super cijena!

49.00 KM
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje (za dvoje):
  1. 2 noćenja sa polupansionom
  2. 1 dijete do 12 godina gratis
  3. Boca vina i vode u sobi
  4. Neograničeno korištenje fitness centra
  5. Rani check in i kasni check out (ovisno o raspoloživosti)
  6. Wi Fi
  7. Parking
  • Eventualna doplata za drugo dijete i porodičnu sobu 200HRK/dan

  • Plaćanje:
  1. Kupon LP 49KM
  2. Doplata na licu mjesta 1062.50HRK
  • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća se u hotelu 14HRK/dan

  • Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

  • Obavezna kupovina na lični korisnički profil

  • Prevoz nije uključen u ponudu

  • Mogućnost plaćanja na rate/kredit - uslove pogledajte OVDJE

  • Iskoristivost kupona je do 15.03.2022. 

  • Eventualna doplata za period 30.12. - 03.01.2022. - 300HRK/dan

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Za duži boravak spojite više kupona

  • Informacije i rezervacije na email: rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111

  • Po kupovini kupona obavezna je potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na mail ponuđača: booking@hotel-lero.hr

  • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti

  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Bilo da u Dubrovnik dolazite radi posla ili užitka, spremni smo vam pomoći kako biste u potpunosti uživali u vašem boravku i kreirali nezaboravne uspomene u gradu bogate kulturne i istorijske baštine.  

Hotel Lero je moderan i elegantan, ali nepretenciozan i cjenovno povoljan, te se može pohvaliti izvanrednim restoranima, vrhunskom uslugom i izuzetnim sadržajima za opuštanje i odmor.

Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
Eventualna doplata za period 30.12. - 03.01.2022. - 300HRK/dan

HOTEL LERO

Od svog otvaranja 1972. godine, pa do danas hotel Lero postao je nezaobilazan dio života u Dubrovniku. U njemu su nastajala nezaboravna sjećanja generacija domaćih stanovnika, ali i posjetitelja i članova hotelskog tima. Zgrada je prvobitno projektovana i izgrađena 1971. godine kao studentski dom, no tu svrhu nikada nije ispunila. 

Njezina je sudbina bila da postane jedan od najomiljenijih „drugih domova“ za posjetitelje Dubrovnika, mjesto na kojem se obitelji okupljaju kako bi proslavile posebne obljetnice i događanja, na koje Dubrovčani dolaze kako bi se vidjeli s prijateljima i razgovarali o proteklom vremenu, a poslovni ljudi razgovarali o poslu… To je ono što odlikuje hrvatsku gostoljubivost.


Tijekom gotovo pola stoljeća hotel je doživio brojne promjene, uključujući i izgradnju novih krila zgrade i vanjskog bazena. Najnovije promjene uključuju izgradnju i uređenje prostranih superior i executive soba u novoj zgradi pored bazena 2015. godine te antialergijskih klasičnih soba u zgradi koja je u potpunosti renovirana 2018. godine. Iako je hotel tijekom godina mijenjao paletu boja i uređenje, jedno je ostalo isto – hotel je i dalje popularno sastajalište Dubrovčana. U srcu hotela nalazi se predivni Piano bar, mjesto na kojem domaći i posjetitelji dogovaraju poslove ili se opuštaju u društvu svojih voljenih, istovremeno uživajući u jednom od najljepših zalazaka sunca u Dubrovniku.

Sobe u Hotelu Lero odlikuje nešto iznimno ugodno, od čega svako poslovno putovanje, odmor preko vikenda ili dugo planirani boravak u Dubrovniku završava s osmjehom na licu. Bio to pogled na vedro plavo nebo nad Jadranom, pahuljasti jastuci pod glavom, ili topla kupka nakon dana ispunjenog pustolovinama, to nešto će vam stvoriti osjećaj kao da ste u svom drugom domu

Sve su sobe opremljene besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom s ravnim LED zaslonom, podesivim klima-uređajem, mini barom, kuhalom za vodu, te opremom za pripremu čaja i kave, telefonom s vanjskom linijom, elektronskim sefom, radnim stolom, ormarom, kupaonicom s kadom ili tuš kabinom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i toaletnim potrepštinama.

Salon ljepote Allure romantični je kutak u kojem se možete opustiti u potpunoj privatnosti, dok stručnjaci za ljepotu i maseri rade ono što najbolje znaju. Svaki tretman započinje sa sustavnim savjetovanjem kako biste iz salona izašli u najboljem izdanju. Prijateljska atmosfera i izvanredna kvaliteta usluge prepoznatljive svrstali su Studio Allure među vodeće salone ljepote u Dubrovniku.

Centar za uljepšavanje Hotela Lero nudi niz tretmana ljepote prilagođenih potrebama pojedinca, a uključuju masažu, njegu tijela i lica, ruku i stopala, oblikovanje obrva i ekstenziju trepavica, između ostaloga. U toj urbanoj oazi mira pronaći ćete i tursku i finsku saunu, kao i stajaće i ležeće solarije. Gostima je na raspolaganju i mala besplatna teretana.

HOTEL LERO
Iva Vojnovića 14, Dubrovnik, Hrvatska
Regija

+385 20 341 435

https://hotel-lero.hr

email: booking@hotel-lero.hr

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264345
UKUPNA UŠTEDA:
11323670.09 KM