LudiPopust logo

Zlatibor, Apartmani BOHEMIA - Drvena kućica, 2 noćenja za do 4 osobe

Planina izuzetne ljepote, vrhunske gastro ponude kao i bogatog sadržaja

Super cijena!

136.00 KM
PONUDA JE U TOKU!
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​Ponuda uključuje:
 1. 2 noćenja za do 4 osobe
 2. Parking
 • Slike pogledajte OVDJE

 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE

 • Mogućnost doplate za jednodnevu ulaznicu u wellness i spa Hedona u hotelu Olimp - 10 EUR/osoba

 • Prevoz nije uračunat u cijenu

 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se iskoristiti odmah

 • Iskoristivost kupona je 01.07.2021.

 • Dječiji krevetac je dostupan na upit

 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi:
 1. Osoba od 7 do 15 godina 60 RSD/dan
 2. Osoba starija od 15 godina 120 RSD/dan
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Za duži boravak spojite više kupona

 • Check in od 14.00h do 20.00h, check out do 11.00h

 • Informacije i rezervacije na email [email protected] ili br. tel. 051/223-111

 • Obavezna potvrda rezervacije (uz broj kupona ili VIP kartice) na:
 1. Email: [email protected]
 2. Telefon: 00381/65/888-89-21
 3. Telefon: 00381/65/888-89-41
 • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti

 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 72h ranije

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

Zlatibor, neiscrpan izvor pozitivne energije i zdravlja.

Dobro, ima tu i masne hrane, ali malo više šetanja će dovesti holesterol na željeni nivo :)

Apartmani Bohemija - Drvena kućica, odlična startna pozicija

Mogućnost doplate za jednodnevu ulaznicu u wellness i spa Hedona u hotelu Olimp - 10 EUR/osoba
Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi:
Osoba od 7 do 15 godina 60 RSD/dan
Osoba starija od 15 godina 120 RSD/dan


Drvena kućica je posebna jedinica, a kapaciteta je za 2-4 osobe. 

Na prizemlju se nalazi dnevni boravak sa ležajem na rasklapanje, kuhinja i mali toalet, a na spratu je kupatilo i spavaća soba. Ima i dvije terase u nivou prizemlja. 

Sva je od drveta, miriši na drvo i planinu.

APARTMANI BOHEMIA


Počeli smo sa radom u septembru 2012. godine i dosadašnju klijentelu su uglavnom predstavljali kako naši gosti tako i veliki broj gostiju iz inostranstva

Naši smeštajni kapaciteti se nalaze na dve lokacije:

Vila Bohemia, luskuzno opremljeni apartmani koji se nalaze u naselju Obudjevica u mirnom delu Zlatibora, oko 900 m od centra

Drvena kućica de Lux, kao što i samo ime kaže, kuća u potpunosti napravljena od prirodnog drveta. Kuća je površine 50 m², na dva nivoa i namijenjena je smeštaju od 2 do 4 osobe. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja i kreveca. Na donjem nivou kuće nalazi se dnevni boravak sa SAT TV i Wi Fi internetom, trpezarija i potpuno opremljena kuhinja (krevet se razmesti za dvije osobe, veoma udoban). Na gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim krevetom, TV i kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Na stepenicama koje vode na galeriju postoji i ogradica za decu. Drvena kuća ima i svoju terasu sa baštenskom garniturom za sedenje.

Centar Bohemia, otvoreni 2014. godine, luksuzno opremljeni apartmani u samom centru Zlatibora, na 50 m od jezera.
Apartmani Bohemia obuhvataju moderan luksuz sa stilom.
Naša misija je da tokom cele godine goste ugodno i domaćinski smestimo u naše apartmane, koji su opremnjeni po najsavremenijim standardima. U zavisnosti od paketa, obuhvataju LCD televizore, zasebna kupatila, francuske ležajeve, kompletno opremljene kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajevima, dnevne sobe sa modernim ugaonim garniturama na rasklapanje.

SMEŠTAJ - VILA BOHEMIA
(Zlatiborska pletilja 23)

APARTMANI 1,2 i 4
Apartmani su namenjeni za boravak 2 - 4 osobe.
U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, digitalna TV (Open IPTV), Wi-Fi internet u čitavom objektu, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, sto sa četiri stolice, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i malim i velikim peškirima. Površina apartmana je 37 m². Po želji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve, ali zbog većeg komfora preporučujemo dodatnu sobu. Jedan apartman ima i svoju terasu. Apartmani 1 i 2 se nalaze u prizemlju, dok se apartman 4 nalazi na prvom spratu.


STUDIO
Studio apartman je namenjen za smeštaj 2 osobe. Površina studija iznosi 19 m² i u svom sastavu sadrži francuski ležaj, LCD televizor, digitalna TV (Open IPTV), Wi Fi internet u čitavom objektu, malu čajnu potpuno opremljenu kuhinju, sto sa dve stolice i kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i malim i velikim peškirima. Studio se nalazi na prvom spratu.

SMEŠTAJ - BOHEMIA CENTAR
(Miladina Pećinara 107, šetališna zona-tržni centar)

APARTMAN 1
Apartman je namenjen za boravak 2 - 4 osobe.
U svom sklopu sadrži dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, digitalna TV (Open IPTV), Wi-Fi internet u čitavom objektu, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, sto sa četiri stolice, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i malim i velikim peškirima. Površina apartmana je 35 m². Po želji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve, ali zbog većeg komfora preporučujemo dodatnu sobu. Apartman se nalazi na prvom spratu.

STUDIO
Studio je namenjen za boravak 2 - 4 osobe.
U svom sklopu sadrži dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, digitalna TV (Open IPTV), Wi-Fi internet u čitavom objektu, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, sto sa četiri stolice, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i malim i velikim peškirima. Površina apartmana je 50 m². Po želji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve, ali zbog većeg komfora preporučujemo dodatnu sobu. Apartman se nalazi nalazi na trećem spratu (potkrovlje).

STUDIO 2
Studio apartman je namenjen za smeštaj 2 osobe. Površina studija iznosi 20 m² i u svom sastavu sadrži dva odvojena ležaja, LCD televizor, digitalna TV (Open IPTV), Wi Fi internet u čitavom objektu, malu čajnu potpuno opremljenu kuhinju, sto sa dve stolice i kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i malim i velikim peškirima. Studio se nalazi na prvom spratu.

STUDIO 3, 4 i 5
Studio apartmani su namenjeni za smeštaj 2 osobe. Površina studija iznosi 20 m² i u svom sastavu sadrže dva odvojena ležaja, LCD televizor, digitalna TV (Open IPTV), Wi Fi internet u čitavom objektu, malu čajnu potpuno opremljenu kuhinju, sto sa dve stolice i kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i malim i velikim peškirima. Sva  tri studija se nalaze na drugom spratu.

Možete nas pratiti i na FACEBOOK-u.

APARTMANI BOHEMIA
Zlatiborske pletilje 23; Miladina Pećinara 107
Regija

00381/65/888-8921

http://apartmanibohemia.rs/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
234553
UKUPNA UŠTEDA:
9968083.29 KM