LudiPopust logo

BALET na LEDU - LABUDOVO JEZERO! 11.12. SD Borik

Spektakl Ruskog Državnog Baleta

Vrijednost

30.00 KM

Popust

50%

Ušteda

15 KM

15.00 KM
Prodan je maksimalan broj kupona.
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​Ponuda obuhvata ulaznicu (istočna tribina) za balet na ledu Labudovo jezero Petra Iljiča Čajkovskog
  • Mjesto održavanja: JUSD Borik, 11.12.2019. godine sa početkom u 20h
  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
  • Karte preuzimate lično (uz predočen kupon ili VIP karticu) u ulici Simeuna Đaka 9, kancelarija LP
  • Zbog ograničenog broja kupona platiti se može:
  1. kreditnom/debitnom karticom
  2. kešom (u prostorijama LP)
  3. sa depozita
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
  • Jedna osoba može iskoristiti maksimalan broj kupona
  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
  • Za sve ostale informacije obratite se na broj telefona 051/223-111
  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a ili korisničkog profila
  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

​Najpoznatija baletska predstava na svijetu „Labudovo jezero“ Petra Iljiča  Čajkovskog održaće se u Banjaluci u izvedbi ansambla Ruskog državnog baleta na ledu iz St. Peterburga  11. decembra u SD „Borik“.

Uz  Beograd,  Banja Luka će biti jedini grad u regionu koji će i ove godine imati privilegiju da uživa u ovom baletskom spektaklu na ledu.

„Zahvaljujući izuzetnom prijemu naših banjalučkih domaćina, sjajnoj organizaciji i mnogobrojnim ljubiteljima  baleta na ledu koji izvodimo, Banjaluka se izborila za status  omiljenog grada na našoj evropskoj turneji. Zaista se radujemo ponovnom susretu sa ovdašnjom publikom“, izjavila je solistkinja baleta Vera Osipenko.

Ruski državni balet na ledu iz St. Peterburga je jedan od bisera Rusije, osnovan 1967. godine. Kombinacijom umjetničkog klizanja i elemenata klasičnog baleta, osvaja publiku širom svijeta. Održali su preko 9000 nastupa u rasprodatim dvoranama na najprestižnijim pozornicama svijeta - londonski Royal Albert Hall, Sadler u  Wells-u, Singapur Esplanade, Montreal Place des Arts, Cape Town Artscape…

Svaku predstavu ovog jedinstvenog umjetničkog performansa na ledu prate raskošna scenografija i veliki broj originalnih kostima, uz svjetlosne efekte i kvalitetan zvuk.

  • ​Ruski državni balet na ledu iz St. Peterburga je održao preko 9000 nastupa u rasprodatim dvoranama na najprestižnijim pozornicama svijeta - londonski Royal Albert Hall, Sadler u  Wells-u, Singapur Esplanade, Montreal Place des Arts, Cape Town Artscape…

  • ​Broj karata je ograničen

QUEEN ESTRADA

​Banjalučka agencija Queen Estrada, osnovana je 1997. godine. Bavimo se organizacijom koncerata, pozorišnih predstava, zabava zatvorenog tipa, promocijom i afirmacijom mladih talenata. Deceniju i po uspješno sarađujemo sa brojnim poznatim pjevačima, muzičarima i glumcima sa prostora bivše Jugoslavije, pristupajući svakom projektu na izuzetno profesionalan način i obezbjeđujući najpovoljnije uslove poslovanja

Neki od naših najznačajnijih projekata su organizacija koncerata izuzetnih umjetnika iz svih muzičkih žanrova: Goran Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane, Gibonni, Emir Kusturica i The No Smoking Orchestra, Rade Šerbedžija, Željko Joksimović, Vlado Georgiev, Željko Samardžić, Crvena jabuka, Riblja čorba, Sergej Ćetković,  Cubalcanica, Dunja Simić, braća Teofilović itd.

Od 1997. godine već tradicionalno organizujemo manifestaciju „Oskar popularnosti“, na kojoj nagrađujemo najuspješnije iz svijeta muzike. Pored toga, organizovali smo i glumačka gostovanja, neka od njih su predstave: „Pevaj brate“, „One stvari“ , „Poslednja šansa“,“Tamo i nazad“…

QUEEN ESTRADA
Aleja Svetog Save 48, Dvorana Borik Banja Luka
Banja Luka

00387/66/905-399

http://queenestrada.net/

email: queenestradazoka@gmail.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263921
UKUPNA UŠTEDA:
11304843.34 KM