LudiPopust logo

ISTANBUL 25.09. - Krenite Na Uzbudljivo Putovanje - Grad Na Dva Kontinenta!

Prevoz + 3 Noćenja + Stručni vodič...Polasci iz Banjaluke, Prijedora i Gradiške

Super cijena!

349.00 KM
Prodan je maksimalan broj kupona.
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz visokoturističkim autobusom
 2. Tri noćenja sa doručkom u hotelu PRESTIGE***
 3. Stručnog vodiča tokom svih obilazaka
 4. Organizaciju putovanja
 5. Pratioca grupe
 • Iskoristivost kupona je do 25.09.2019.
 • Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80 EUR
 • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE
 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE
 • Polasci 25.09.2019. iz:
 1. Prijedora u 14:00h ispred hotel Prijedor
 2. Banjaluke u 15:00h sa Stare autobuske stanice
 3. Iz Gradiške u 15:45h sa Nestro pumpe
 • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji
 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponudjačem i dok je ponuda u toku
 • Kupon vrijedi za jednu osobu
 • U cijenu nije uključeno (izleti nisu obavezni):
 1. Aya Sofia, Topkapi, Plava džamija i Hipodrom - 45 EUR/osoba
 2. Krstarenje Bosforom - 20 EUR/osoba
 3. Tursko veče - 35 EUR/osoba
 4. Obavezno putno zdravstveno osiguranje - 15 KM/osoba
 • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska
 • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Ime i prezime
 2. Broj pasoša
 3. Broj telefona
 4. Broj kupona
 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ
 • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Broj kupona je ograničen
 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

                                    PROGRAM PUTOVANJA:

     Polasci 25.09.2019. (srijeda):
 1. Iz Prijedora u 14:00h ispred hotel Prijedor
 2. Iz Banjaluke u 15:00h sa Stare autobuske stanice
 3. Iz Gradiške u 15:45h sa Nestro pumpe

1.DAN (25.09.2019. SRIJEDA) Polazak iz  Prijedora u 14:00h ispred hotela Prijedor. Iz Banja Luke u 15:00h, sa stare autobuske stanice. Putovanje preko Hrvatske, Srbije i Bugarske. Noćna vožnja.

2.DAN (26.09.2019. ČETVRTAK) Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima, Smještaj u hotel PRESTIGE***.  Popodne slobodno za individualne aktivnosti. Mogućnost zajedničkog odlaska na Grand Bazaar (Kapali čaršija) - najveća tržnica u U Turskoj, poznata po zlatu, koži, tkanini, keramici, suvenirima  sa preko  4000 dućana gdje će svako pronaći nešto za sebe... (To je mali grad za sebe sa kilometrima i kilometrima „gužvastih“ uličica (više od 60 ulica od kojih su dvije glavne), džamijama, bankama, policijskom stanicom, restoranima i preko 4000 prodavaonica. Veliki Bazaar je najveća natkrivena tržnica u Turskoj, raj za šopingholičare zbog bogate ponude turskih tepiha (prekrasni radovi), odjeće (sve vrste tkanine, koža, vuna), nakita (posebno zlata), servisa za kavu i čaj od bakra, keramike (prelijepi ukrasi za svaku kuhinju, ako imate slobodnih polica), lula (klasičnih i vodenih), začina...Teško je uopće nabrojiti sve što se tamo nudi, potreban je cijeli dan da bi se sve razgledalo... Broj trgovina i restorana varira zbog prenamjene prostora, ali mislim da možete predočiti koliko je toga pod krovom ovog mini - grada. Inače, trgovine su uglavnom grupirane po vrsti  robe koju prodaju, tako da postoje ulice sa trgovinama nakita, kože...). Noćenje

3.DAN (27.09.2019. PETAK) Doručak. Cjelodnevni fakultativni obilazak sa ulaznicama za Aja Sofiju i Topikapi palatu uz pratnju licenciranog vodiča. SULTANAHMED TRG, GALATA MOST (most koji se nalazi na Zlatnom rogu u Istanbulu,most koji je od kraja 19. vijeka, naročito, ušao u tursku kulturu, često spominjan u književnosti, poeziji i romanima. Povezuje stari dio Istanbula (četvrti  - Bayazit, Fatih, Sultanahmet, Eminönü) sa četvrtima  - Galata, Beyoğlu, Harbiye i druge četvrti na sjeveru evropskog dijela grada Istanbula),TAKSIM,odlazak do Kabatasa gdje se nalazi DOLMABAHČE PALATA -riznica blaga iz Otomanske imperije(Palata Dolmabahče je izgrađena početkom XIX veka kada su se sultani preselili iz Topkapi palate iz koje su vekovima vladali. Za razliku od Topkapi palate koja je izgrađena u orijentalnom stilu, Dolmabahče palata je sagrađena po ugledu na evropske dvorove. Želja sultana da se približe Evropi vidljiva je na svakom koraku: cvijeće, fontane sa ribicama, ukrašene kapije...Jedan od najimpresivnijih detalja je 4,5 tona težak luster sa 750 lampi), HIPODROM (njemačka fontana, egipatski obelisk, zmijski stub), PLAVA DŽAMIJA (Često se naziva još i Ahmedija ili Plava džamija. Taj naziv je dobila zbog 20 000 plavih pločica koje prekrivaju unutrašnjost kupole. Ova je jedina, od preko 500 Istanbulskih džamija, koja ima šest minareta.),  AYA SOFIA (Mnogi pisci su bili očаrаni njenom lepotom, а jedаn pisаc iz VI vekа opisаo je: „ To je sjаjno, neuporedivo delo koje se toliko ističe lepotom dа prevаzilаzi moć opisivаnjа“), TOPKAPI PALATA. Veče  je rezervisana za fakultativno krstarenje Bosforom, odakle se uživa u prelijepoj panorami Istanbula (krstarenje u večernjim satima te Bosforski i Fatih Sultan Mehmet mostovi, koji spajaju azijski i evropski dio Istanbula ostavljaju bez daha. Boje rasvjete koja krasi mostove mijenjaju se svakih pet minuta što vas tjera da slikate do beskonačnosti. Prilikom krstarenja Bosforom, s obzirom da su građevine osvijetljene u noćnim satima, možete vidjeti sve znamenitosti koje se nalaze uz obale Bosfora, ali i one malo dalje koje se zbog svoje visine ističu iznad krovova stambenih i poslovnih objekata. Tokom krstarenja možete vidjeti Dolmabahče palatu, Ortakoj džamiju koja se nalazi ispod Bosforskog mosta, dvorac Yildiz, evropska kula Rumeli hisari koja se smatra najljepšim primjerom vojne arhitekture na svijetu, a njena izgradnja trajala je samo četiri mjeseca, te brojne druge znamenitosti na azijskom i evropskom djelu Istanbula). Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (28.09.2019. SUBOTA) Doručak. Dan predvidjen za slobodne aktivnosti,kupovinu I individualno istraživanje ovog čarobnog grada. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na TURSKO VEČE (turski folklor, plesovi sa Kafkaza, animatori I trbušne plesačice). U cijenu ulaznice uračunato hladno predjelo, glavno jelo, desert, I 2 pića) Povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN  (29.09.2019. NEDJELJA) Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme. Polazak po dogovoru sa grupom. Vožnja kroz Bugarsku,Srbiju i Hrvatsku…

6. DAN (30.09.2019. PONEDJELJAK)… dolazak kući u ranim jutarnjim satima.

​Stručni vodič tokom svih obilazaka
​Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
222070
UKUPNA UŠTEDA:
9336618.29 KM