LudiPopust logo

Veli LOŠINJ! 2 noćenja za 2 do 4 OSOBE u Apartmanima po IZBORU

Avantura na Kvarnerskom Zalivu... Mogućnost organizovanja Pješakih i Biciklističkih Tura

Super cijena!

129.95 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​Ponuda uključuje jednu od ponuđenih opcija:
 1. 2 noćenja za 2 osobe u apartmanima po izboru (Bella studio, Federica A3, Bato A21, Taja A21, Meri A2) - 129.95 KM
 2. 2 noćenja za 3 osobe u apartmanima po izboru (Kobale-1, Kobale-2) - 149.95 KM
 3. 2 noćenja za 3 osobe u apartmanu Arsenio - 159.95 KM
 4. 2 noćenja za 4 osobe u apartmanima po izboru (Armida-1, Armida-2) - 209.95 KM
 • Mogućnost organizovanih tura uz doplatu:
 1. Pješačka tura sa vodičem - 48 EUR
 2. Biciklistička tura sa vodičem - 48 EUR
 • Opcije i cijene birate klikom na KUPI
 • Naš prijedlog za prevoz: sa kuponom Ludog Popusta ostvarujete 30% popusta na iznajmljivanje Opel Vivaro kombija (zavisno o trenutnoj dostupnosti vozila). Više pogledajte OVDJE
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
 • Kuponi se mogu iskoristiti do 31.05.2019.
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Za duži boravak spojite više kupona
 • Check in, check out po dogovoru (prilikom potvrde rezervacije)
 • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

Veli Lošinj, nastanjeno mjesto od kraja 14. vijeka, prvobitno nastanjen od 12 hrvatskih porodica na području današnje crkvice sv. Nikole. Poznat zbog zraka, zdravstvenog turizma koji je prvi put spominjan u starim knjigama, a nakon istraživanja od strane austrougarske monarhije otkrivene su zdravstvene prednosti u pročišćavanju dišnih puteva i astme, te je austrougarska monarhija dolazila na Lošinj se liječiti.

Jedna od rijetkih preživjelih dijelova Velog Lošinja je i Samostojeća kružna kula u središtu Velog Lošinja sagrađena je u 15. vijeku, u prvim desetljećima mletačke vlasti nad istočnom obalom Jadrana. Debelih zidova, malih otvora i razmjerno niska (17 m), stoljećima je odolijevala topovskoj paljbi s neprijateljskih brodova i štitila stanovništvo Velog Lošinja od gusarskih pljačkaških pohoda.

Nekada dominantna građevina u gradskoj luci, početkom 19. vijeka gubi vojno i dobija simboličko značenje, te se pojavljuje na grbu novoosnovane velološinjske opštine. Nakon gotovo dva vijeka propadanja, temeljito je obnovljena i u njoj je 2001. otvoren Muzejsko-galerijski prostor Kula, dio Lošinjskog muzeja koji kroz stalne postave govori o slavnoj istoriji velološinjskog pomorstva i turizma.

Malo mjesto za velike stvari, potvrđuje i World cup- Downhill Lošinj Ekstremno biciklističko takmičenje ili spust ‘Downhill’ nastalo iz proljećnih treninga slovenskih biciklista, održat će se u organizaciji Atletskog kluba Lošinj i Mountain bike kluba iz Trbovlja, uz punu podršku Grada Malog Lošinja, Lošinj Hotels & Villas i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja. Biciklistički vikendi, miomirisne staze ostrva vitalnosti s jedinstvenim pogledom, zanimljive prepreke šumskih putova te profesionalna organizacija brdsko- biciklističkih utrka, privući će brojne takmičare, ali i gledaoce iz cijeloga svijeta.

 • ​Kuponi se mogu spajati
 • ​Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije

TURISTIČKA AGENCIJA VAL

​Turistička agencija VAL ove godine broji 20 godina rada u turističkom sektoru.

VAL turistička agencija nudi svojim gostima široku paletu smještajnih kapaciteta na ostrvu Lošinju, svih cjenovnih razreda, od smještaja za mlade (hosteli na ostrvu Lošinju vrlo su posjećeni) do luksuznih hotela sa 5 zvjezdica (hotel Bellevue).

Naši apartmani nude udobnost, čistoću i praktičnost. Naši apartmani u zakupu na ostrvu Lošinju su među najboljima. Nastojimo biti konkurentni i cijenom i kvalitetom s drugim agencijama za iznajmljivanje lošinjskih apartmana. Naša reputacija je na najvišoj razini među našim gostima i turističkim djelatnicima.

TURISTIČKA AGENCIJA VAL
Vladimira Nazora 29; 51551 Veli Lošinj
Regija

00385/51/236-604

http://www.val-losinj.hr/hr/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
209550
UKUPNA UŠTEDA:
8858854.64 KM